Trots att det snart är höst, eller att det redan är höst beroende på vem du frågar, så valde jag att bygga en ny altan här om veckan. Hade hemma hantverkare från ett byggföretag här i Halmstad som jag hört mycket gott om sedan tidigare, nämligen Amfredo Bygg. Har några släktingar som har tagit hjälp av dem när de skulle bygga ut sin hall. Men nu fick de hjälpa mig genom att bygga en altan. Tycker om min trädgård annars, eller vill få mer buskar och träd efter att den är tillplanad, men ville ha en bra uteplats att sitta på när jag har gäster över. Framförallt på somrarna är det så mysigt att sitta utomhus på kvällarna, vin eller grillkvällar utomhus tillsammans med vänner på en altan, det låter inte helt fel eller hur.

Så hade hemma Amfredo Byggs hantverkare och det gick på strax över en vecka för dem att bygga altanen, lackera dem och fixa med staketet runt omkring. De är ett sådant där staket med kors i, något som jag alltid har velat ha så det kändes rätt att skaffa just det. Kändes väldigt tryggt och skönt att få hjälp från det byggföretaget, just eftersom jag hört mycket bra om dem, så kändes inte som att de skulle vara fuskbyggare. För det kan man aldrig veta säkert annars, utan man kan bara hoppas på att de är bra. Och det tycker jag verkligen att de är så kan starkt rekommendera dem för er andra som också vill ha en altan i er trädgård eller kanske göra om något annat hemma och bor i Halmstad.