Tycker verkligen om vårt hus och området också för den delen så ska inte klaga. Det är otroligt fint. Det finns bara en sak som är lite irriterande och det är just det här med att alla är så otroligt noggranna med hur det ser ut i trädgårdarna och att husen ska vara i toppskick hela tiden, det är en av nackdelarna med att bo i ett nybyggt område. Alla håller på och fixar med någonting hela tiden och försöker att överglänsa varandra.

Det enda jag egentligen har gjort, efter att huset var färdigbyggt var att ta hand om markanläggningen. Vi hade över ett företag, Aldéns Allservice AB, som sysslar med markanläggning i Linköping. Och det blev väldigt bra. De fick hjälpa till och fixa med trädgården, gräva och ordna så att det blev så som vi vill ha det. Det var lite svårt att bestämma sig, men de på Aldéns Allservice AB var väldigt duktiga och vi satt och diskutera med dem vad vi hade för idéer och så kom de med rekommendationer och till sist blev det riktigt bra.

Har inte sett om det är någon annan här omkring i området som också tagit hjälp av Aldéns Allservice AB, men kan ändå tänka mig att de har gjort det, för det finns inte så värst många företag som jobbar med markanläggning och trädgårdsarbeten här i Linköping att välja mellan.