Det är otroligt snyggt med riktiga blomstrande trädgårdar, men jag kan verkligen inte säga att jag har gröna fingrar så att plantera och ta hand om den på egen hand är inget alternativ. Men tänker ändå att jag skulle kunna göra trädgården, men då kanske så att den får buskar och träd och blommor som inte behöver så mycket arbete utan som klarar sig ganska bra på egen hand utan trädgårdsarbeten.

Men innan jag börjar med att göra något sådant kommer jag att behöva hyra en grävmaskin från någonstans här i Västerås. För trädgården behöver plattas till, just nu är den alldeles för gropig och det är inte alls snyggt. Blir inte alls bra att plantera någonting där då heller, utan nej, måste se till att plana ut marken först. Och tanken är ju att jag ska hyra en grävmaskin, men jag är tveksam på om jag kommer kunna använda den på egen hand. Det bästa kanske är om jag ser till att anlita en firma som kan fixa det åt mig också. Nackdelen med att inte vara händig, att man måste anlita företag för precis allting som man ska göra.

PS Gräv i Västerås är en firma som både hyr ut grävmaskiner och som dessutom hjälper till med grävandet. Och det känns som att det är det jag behöver ta hjälp med snarare än någonting annat. Så planen nu är helt enkelt att kontakta dem och prata och se vad de kan göra. Och dessutom vad det är för pris på tjänsterna, kanske kan få tag på en kostnadsfri offert.