Tänker att det äntligen är dags att ta tag i att göra i ordning trädgården. Har sagt det hur länge som helst nu att jag ska göra det och ändå har det inte blivit av. Och nu börjar det bli höstigt ute så snart är det försent. Tänker att jag kanske inte behöver göra allting nu, kommer ju ändå att behöva skjuta upp planteringen och det till våren för det dör ju ändå bara om jag planterar det nu. Tänker dock att plattsättning skulle jag kunna ta och göra nu. Eller jag och jag, jag ska inte göra det på egen hand. Ska ta hjälp av Räng Total AB som är en byggfirma i Vellinge som jag har hört gott om.

Har flera i min närhet, två kollegor och en kompis som har tagit hjälp av byggfirman tidigare och som är otroligt nöjda både med servicen och resultaten som de fick. Tänker därför att det är ett smart val för mig att välja dem också, borde ju inte bli missnöjd med det då.

Stensättningen är någonting som jag har funderat på ett tag. För jag tycker att det är otroligt snyggt när man har en stenbelagd gång som leder genom trädgården, så det är det jag satsar på och hoppas på att uppnå.