Det tar sådan fruktansvärd tid med allting jag ska göra hemma. Skjuter alltid upp det och tycks aldrig få tid över för att faktiskt göra allting som ska göras. Inte ens om somrarna. Men i år tog jag faktiskt tag i saken, åtminstone lite, och anlitade Åkerbo El AB för att få hjälp med trädgården. Har en uteplats med altan, bord och stolar, som är väldigt mycket att sitta vid sena sommarkvällar när vi har gäster men det hade blivit så otroligt slitet och behövdes verkligen målas om.

Fick hjälp från Åkerbo El ABs målare på Öland där de slipade och lackade altanen och så målade de om bordet och stolarna i vitt, de var träfärgade tidigare, men tyckte att det blev så mycket fräschare att ha dem i vitt. Och är otroligt nöjd med det, är så snyggt. Och målarna gjorde verkligen ett toppenjobb.

Bor ju inte hela somrarna på Öland men vi brukar vara där några månader om året, på somrarna när vi har semester och ibland är vi även där på våren om det är fint ute. Har ganska många vänner där omkring så det blir många grillkvällar och sådant, så det är perfekt att ha uteplatsen fixad för då känns det så mycket roligare när man bjuder dit folk för att umgås. Innan var det nästan lite pinsamt för att det var så slitet men det är det ju inte nu så det är betydligt bättre och det blir snarare så att jag verkligen vill att vi ska vara hemma hos mig. Haha, är så otroligt glad för jobbet bara, tycker Åkerbo El ABs målare gjorde världens bästa jobb.