Under helgen så hade jag några grabbar hemma på gården. Jag har länge haft en del saker som måste göras. Alla löv från de stora ekarna på gräsmattan. Med tiden då löven blivit fler så har det känts som ett evighetsarbete. Man börjar ju komma upp i åldern, även fast det känns tungt att erkänna men det tog emot att veta att man skulle behöva gå ut i kylan och ta tag i det där. Men så lyckade jag på en lyckoträff. Jag åkte in till centrum med frugan för att uträtta några ärenden. Medan hon gick och kollade i sina butiker började jag känna mig hungrig så jag rörde mig mot korvmojen vid torget. Social som man är så pratar jag ju med folk och jag berättade för gubben framför mig om min trädgård och att det är tungt att veta att man behöver ta tag i det där. Då gav han mig ett visitkort och sa att du är värd att ta det lite lugnt. Jag fick korven med moset som jag stod och väntade på, satte mig på en bänk längre bort och ringde Mickes Lantbrukstjänst som just sysslar med fastighetsservice i Linköping. Det var en trevlig man som svarade och jag berättade som det var, jag fick ett pris och de kunde komma hem till oss redan samma vecka. Och jag kände mig så tacksam! Det var två duktiga och noggranna killar som var hemma och tog hand om gräsmattan, alla löv och rabatterna. Nu känner jag mig riktigt stolt över gården! Nu har jag hittat en riktig trädgårdsmästare i Linköping som jag kan rekommendera.